Om mig - Exempel

Jag Josefine är ägare till Drömtussens kennel min Sambo Jonas är delaktig i kenneln och i våra hundar som just nu består av tre pomeranian tikar Bianca, Wilma och My .

Vi bor i hus i Kalix  som ligger ca 8 mil från flygplatsen kallax.

Jag Josefine är uppväxt i valplådan min mamma hade kennel och födde då upp rasen Bichonfrise, Hund intresset kom då naturligt för mig och redan som liten flicka var jag delaktig i uppfödningen och allt vad hundlivet innebar.

Min första egna hund blev en bichon frise från min mammas egna uppfödning jag döpte henne till Jenni,

Jag och Jenni spenderade all vaken tid tillsammans och vi tränade mycket trixs och kontaktövningar, Jenni blev fort en mycket lydig och duktig hund och vi fick många fina år tillsammans. 

År 2003 träffade jag min sambo Jonas och fick då med norska gråhunden Algott på köpet.

Algott blev min stora kärlek han var en underbar sällskapshund och var väldigt duktig på att jaga älg i älgskogen.

Han var min ögonsten och jag är så tacksam för dom åren som jag fick spendera tillsammans med honom,

Efter Algott Kom rasen pomeranian in i vårat liv en ras som jag helt förälskat mig i,

Våran första Pomeranian drakedram mission in the dark "Wilma" köpte Vi från kennel drakedram hon har ett passande kennelnamn Hon hittar och hittade på massa bus under natten, Hon passade på att utforska vårat hem just under nätterna och än i dag gillar hon mer nätterna än dagarna. 

Våran andra Pomeranian köpte vi av Helena som har kenneln Pomstar´s, Bianca våran pärla var redan då 6 år gammal och vi tyckte att hon passade både oss och Wilma perfekt snabbt blev hon en i familjen och det känns som att hon alltid har varit en del av oss. 

Våran tredje pomeranian Strömtassens dark rose "My" köpte vi av Anette på strömtassens kennel. My är en underbar tik både på insidan som utsidan. 

 

Användbara länkar - Exempel

Här nedan har vi lagt in lite blandade länkar till olika resurssidor som du kan ha nytta av när du bygger vidare på din hemsida. Du kan också redigera dokumentet och radera de länkar som du inte vill ha kvar, eller lägga in dokumentet som ett nytt objekt på en egen sida.

Public Domain Pictures
På PDP kan du fritt ladda ner bilder som du kan använda på olika sätt. Där kan du också ladda upp egna bilder som du vill dela med dig till andra.
  SXC
  På SCX hittar du massor med gratisbilder att ladda ner, men det är viktigt att du kontrollerar licensen för varje bild. Välj en kategori i rullningslistan högst upp på sidan för att få en lista med bilder.
   everystockphoto
   Sökmotor för att leta efter gratisbilder. Viktigt att kontrollera licensen för de bilder du vill ladda ner.
    
   Du kan ändra, radera och redigera länkarna ovan, och istället lägga in egna intressanta länkar.